OM ÅMLI GÅRDSMEIERI

Vi er stolt over våre produkter og gården vår.

Om Åmli Gårdsmeieri

Vi er stolt over våre produkter og gården vår.
Mellom skog og fjell 4 km fra Åmli sentrum ligger Åmli Gårdsmeieri. Her driver vi, Arno og Selma Landman med hjelp av dyktige medarbeidere og barna våre, en gård med 50 melkekyr. Vi steller alle dyr selv fra første levedag til siste dagen. For å produsere god melk er det viktig at dyrene har det godt.
Vi produserer mest mulig av fôret selv, vi har hånd om hele prosessen: fra jord til ferdig produkt!


Kuene ligger i liggebåser, kan gå fritt i fjøset og er på beite så lenge gresset vokser. Vi gjør det vi kan for at de produsere den beste melka!
Kuene blir melket to ganger om dagen og melka foredler vi selv til gode melkeprodukter. Melka blir pasteurisert. Vi homogeniserer ikke melka, slik beholdes den gode søte smaken. (Hvis ønskelig har vi mulighet til å homogenisere). Av melka lager vi en mild yoghurt, en smakfull sjokolademelk, en rund kremfløte og fyldig rømme. Og av rømmen kjerner vi det beste smøret!
I tillegg til kuer har vi også høner som kan gå fritt. Her får du egg fra glade høner. Nyt disse egga med god samvittighet!
Følg oss gjerne på facebook for å se mer om alt vi holder på med.
Vi lager nydelige melkeprodukter fra melk fra våre kuer. Og kuene skal ha det bra her!
© Copyright 2022 - Åmli Gårdsmeieri AS - All Rights Reserved

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram